Benzin objavljeno: 15. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 15. ožujak 2021. Vozio sam Wolt dostave i sad kO tamo obvezna prijava i dobro reko sam toj firmi kojoj wolt isplaćuje moju zaradu da me na 2 h dnevno prijave i to si sam plaćam dobprinose. U medevremnu sam našao posao broj 2 di sam na puno na radno vrijeme i di sam na probnom radu i poslodavac plaća doprinose. E sad kako ja nisam znao da ću bit primljen na probni rok kod ovog novog poslodavca sam ostao prijavljen i kod starog. Ovom di sam plaćam sam reko da me odjavi. E sad mene zanima kada me on odjavi da li meni ostaje normalno prijava kod trenutnog poslodavca ko da nikad nisam ni bio prijavljen tamo na woltu ili će bit neke komplikacije? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 15. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2021. Da, ako Vas je novi poslodavac uredno prijavio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.