beatrice12 objavljeno: 19. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 19. ožujak 2021. Prijavila sam se nedavno na natječaj i primljena je cura koja je bolje riješila test od mene.Ona je u molbi navela podatke za koje se naknadno ispostavili da nisu točni...navela je da je šefica odjela a nije... tj lagala je..ona već radi na tom mjestu..koja su moja prava...rjesenje o prijemu u službu cura je dobila 01.veljače og..imam li kakva prava ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 19. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2021. Ukoliko netočan podatak nije bio uvjet po natječaju, tada ne može utjecati na zakonitost odluke poslodavca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
beatrice12 odgovoreno: 19. ožujak 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2021. (uređeno) Prije 4 minuta, Borbena7 je napisao: Ukoliko netočan podatak nije bio uvjet po natječaju, tada ne može utjecati na zakonitost odluke poslodavca. Žena se lažno predstavila i to napisala u molbi..navela je da je radila kao šefica odjela što znaci da ima iskustava na istim poslovima ali nakon prijema u službu ispostavilo se tj sama je rekla da nije radila na istim poslovima! uređeno: 19. ožujak 2021. od beatrice12 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 19. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2021. Da li je iskustvo rada na istim poslovima bio uvjet natječaja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 19. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2021. Da li je iskustvo na tim poslovima bilo uvjet? Znate li da li je možda negdje drugdje imala iskustva na tim poslovima, ali ne kao šefica odjela? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
beatrice12 odgovoreno: 19. ožujak 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2021. , G-man je napisao: Da li je iskustvo rada na istim poslovima bio uvjet natječaja? Ona je ispunjavala uvjete sa natječaja...A odluka se donijela na osnovi njenog pismenog i toga da je bila šefica jer se za ovo radno mjesto tražila šefica , Borbena7 je napisao: Da li je iskustvo na tim poslovima bilo uvjet? Znate li da li je možda negdje drugdje imala iskustva na tim poslovima, ali ne kao šefica odjela? Pa moglo bi se reći da je presudilo to njeno iskustvo kojeg nema Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 19. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2021. Ukoliko radno iskustvo nije bilo propisano u natječaju kao jedan od uvjeta, tada je sve u skladu sa propisima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
beatrice12 odgovoreno: 19. ožujak 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2021. Upravo sad, Borbena7 je napisao: Ukoliko radno iskustvo nije bilo propisano u natječaju kao jedan od uvjeta, tada je sve u skladu sa propisima. Hvala..mislila sam sto napraviti kad neko laže u molbu??Ima li šanse poništiti natječaj ili bilo što? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 19. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2021. Nemate osnovu za poništenje natječaja, ukoliko radno iskustvo nije propisano kao uvjet. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.