Jump to content

Riješenje o privremenoj mjeri


adrilela2707

Preporučene objave

Zanima me da li postoji način da se pobije ovakvo riješenje? s obzirom da je vezan čl.352. st. 3. ovršnog zakona.

Ta mjera je izrečena žurno radi izlaska bivšeg muža iz zatvora,do ovog rješenja smo imali zajedničko skrbništvo. On nije vidio niti imao veze nikakve sa djecom od 2017. godine,3 mj. Već 4 godine čekam poziv na ročište za samostalnu roditeljsku skrb,a u međuvremenu sam pokrenula postupak oduzimanja roditeljske skrbi. Ova mjera nije izrečena za dobrobit moje djece,nego više na udovoljavanju dotičnog koji samo u riječima ispada velikan. Nema ga odavno,djeca su izrasla,odrasla i mislim da im ne treba raditi konfuzije u glavi s nekim koga ne poznaju i koji je po svojim postupcima do sada samo pokazao da ga neće biti u njihovom životu. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ima toga. Naime ja i bivši suprug smo se razveli 2015. godine. U braku je bilo nasilja što je i dokazano,a on stalno poriće. Nakon razvoda nije se brinuo o djeci  i sudjelovao. od 2015 do 2018. godine i njegova ulaska u zatvor djecu je vidio svega 4 puta,jedno od toga na svome ponovnom vjenčanju. 2017. podnašam sudu za ostvarivanje samostalne roditeljske skrbi,a 2019. za oduzimanje roditeljske skrbi, za oba predmeta još nisam imala ročište, tek sada nedavno sam dobila poziv na ročište za samostalno skrbništvo, u 5.mj. Jer nije bilo nikakvog ročišta do sada izrečena je ta privremena mjera koja glasi da moze vidjeti djecu svake prve subote u mj. radi ostvarivanja nekakvog odnosa, je napominjem djeca ga praktički ne poznaju,sin skoro nikako jer je mlađi,a kćerka ima neka sjećanja (nijedno lijepo,bili smo poslani u polikliniku za djecu i mladež na procjenu). Djeca su se napatila uz njega i trudila sam se iz petnih žila ustabiliti ih,sada kada je to na super putu želi mi se nabiti ovako nešto sa procjenom da je to "za dobrobit djece". Dotični je izašao iz zatvora prošli četvrtak, obratio se sudu jednom i iskazao svoje sažaljenje i pokajanje,namjeru da bude bolji čovjek izgleda da je sud odmah to uvažio bez obzira na sve prijašnje materijale,izvješća i dokaze. 

zanima me da li se može pobit ovakva presuda? da li se ima kome pisati žalbe,molbe?

puno hvala unaprijed. LP

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija