brechte objavljeno: 24. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 24. ožujak 2021. Molim , mišljenje da li imam pravo na imovinu odvajanu za stambenu izgradnju, obzirom da nisam dobio ni stan ni kredit od bivše države.Moj otac i ja smo ukupno 56 godina odvajali za stambenu izgradnju, a ta sredstva koja su utrošena za stanove, a isti otkupljeni po mizernim cijenama i danas državi sjedaju na račun. pozdrav brecht Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 24. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2021. Nema se pravo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
brechte odgovoreno: 24. ožujak 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2021. Znači,nije privatno vlasništvo več državno ??? a, odvajao radnik. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 24. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2021. Pa i onaj SIZ je bio državni/društveni a ne privatni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
brechte odgovoreno: 25. ožujak 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2021. Odvajanje za stambenu izgradnju,nije bilo dobrovoljno, zar postoji zakon koji negira pravo na izdvajana sredstava za stanogradnju ?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 25. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2021. Nije ni PDV dobrovoljan.Popapala maca tu lovu.Tko je dobio dobio a ostali su uplatili solidarno za druge. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.