brechte objavljeno: 24. ožujak 2021. objavljeno: 24. ožujak 2021. Molim , mišljenje da li imam pravo na imovinu odvajanu za stambenu izgradnju, obzirom da nisam dobio ni stan ni kredit od bivše države.Moj otac i ja smo ukupno 56 godina odvajali za stambenu izgradnju, a ta sredstva koja su utrošena za stanove, a isti otkupljeni po mizernim cijenama i danas državi sjedaju na račun. pozdrav brecht Citiraj
brechte odgovoreno: 24. ožujak 2021. Autor odgovoreno: 24. ožujak 2021. Znači,nije privatno vlasništvo več državno ??? a, odvajao radnik. Citiraj
sivko odgovoreno: 24. ožujak 2021. odgovoreno: 24. ožujak 2021. Pa i onaj SIZ je bio državni/društveni a ne privatni. Citiraj
brechte odgovoreno: 25. ožujak 2021. Autor odgovoreno: 25. ožujak 2021. Odvajanje za stambenu izgradnju,nije bilo dobrovoljno, zar postoji zakon koji negira pravo na izdvajana sredstava za stanogradnju ?? Citiraj
sivko odgovoreno: 25. ožujak 2021. odgovoreno: 25. ožujak 2021. Nije ni PDV dobrovoljan.Popapala maca tu lovu.Tko je dobio dobio a ostali su uplatili solidarno za druge. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.