pero33 objavljeno: 24. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 24. ožujak 2021. Dobar dan Uskoro će stanari zgrade u kojoj živim potpisivati ugovor sa firmom koja će preuzeti upravljanje zgradom. Kako se moja supruga koja je vlasnik stana ne voli nalaziti u blizini tih ljudi zanima me mogu li ja kao suprug potpisati taj ugovor, treba li mi punomoć i treba li punomoć biti ovjerena kod bilježnika te postoji li negdje špranca za takvu punomoć. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 28. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2021. Tko Vam brani da taj dokument donesete kući da ga supruga potpiše i da ga potom vratite predstavniku stanar. Potpisivanje ionako ne mora biti istovremeno, a pogotovo s obzirom na mjere u državi ne treba biti ni kolektivno da bi potpisani akt imao pravnu snagu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.