Cjepivo objavljeno: 24. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 24. ožujak 2021. Imam samostrel s jačinom većom od dopuštene bez prijave i želim ga prodati, zanima me koji je postupak. Samostrel je prijavljen na mene. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 24. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2021. Prodaš i odjaviš na policiji. Cjepivo 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cjepivo odgovoreno: 24. ožujak 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2021. Trebam kod prodaje dati račun, ili nešto? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 25. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2021. Račun ne ali bi trebalo napravit ugovor o kupoprodaji da znaju da ga više nemaš. Cjepivo 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cjepivo odgovoreno: 25. ožujak 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2021. Treba to ovjeriti kod javnog bilježnika? Kolko košta cca? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 25. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2021. Mislim da ne.Trebalo bi pitat u PP u referadi za oružje.Možda je dovoljna samo izjava kod njih kome se prodalo. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.