Rita012 0 Objavljeno u ožujak 25 Podijeli Objavljeno u ožujak 25 Poštovani, Molim za informaciju ostvarenje prava za novčanu naknadu za bolovanje duže od 90 dana, od 01.01.2021. vodim se na bolovanju za taj prvi mjesec na šifri A0, a od 1.02. na šifri komplikacija.Budući da radim u državnoj firmi znam da imam pravo na novčanu naknadu ali ne znam da li je bitna šifra bolovanja da bude ista ili se samo gleda da je bolovanje neprekidno? Hvala.Lp Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1941 objavljeno ožujak 25 Podijeli objavljeno ožujak 25 Nije bitna šifra, odnosno ispunjavate uvjete. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Lukačević 0 objavljeno ožujak 31 Podijeli objavljeno ožujak 31 Poštovani, Molim za informaciju ostvarenje prava za novčanu naknadu za bolovanje duže od 90 dana, pošto sam vec godinu i 3mj na bolovanju i radim kod privatne osobe,jel imam kakvo pravo za tu jednokratnu pomoć dobiti i ko to isplačuje. Hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1941 objavljeno ožujak 31 Podijeli objavljeno ožujak 31 prije 1 sat, Lukačević je napisao: radim kod privatne osobe,jel imam kakvo pravo za tu jednokratnu pomoć dobiti i ko to isplačuje. Imate, ali samo ako je predviđena Kolektivnim ugovorom ili pravilnikom o radu. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Lukačević 0 objavljeno Podijeli objavljeno , Borbena7 je napisao: Imate, ali samo ako je predviđena Kolektivnim ugovorom ili pravilnikom o radu. Pa poslo sam e-mail hzzo i rekli su mi da oni ne isplacuju kao nego da se javim poslodavcu. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1941 objavljeno Podijeli objavljeno Ispravno su Vas uputili. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.