Kralj Lavova objavljeno: 26. ožujak 2021. objavljeno: 26. ožujak 2021. Da li se može kada se otplati uređaj prije isteka ugovora prebaciti broj tamo gdje si bio prije? Raskinuti ugovor tamo gdje si ugovorio uslugu? Šta sa mobitelom ako bi prije isteka raskinuli ugovor? Znam da se plaćaju penali. Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 26. ožujak 2021. odgovoreno: 26. ožujak 2021. Plaćate penale sukladno svojoj ugovornoj obvezi koju ste prijevremeno raskinuli. Kakav ste točno imali ugovor, osim što ste povoljnije dobili uređaj? Citiraj
Kralj Lavova odgovoreno: 26. ožujak 2021. Autor odgovoreno: 26. ožujak 2021. Mobitel. Ugovor je 2 god. Ta osoba je sve ugovorala. Ja imam tu tarifu. Prenjeli smo moj broj. Ja sada koistim tu tarifu. A ta ta oosoba ima mobitel. Ta osoba bi trebala plaćati to mjesečno. Jednom sam se već zajebala i sada opet. Nisam trebala uzeti . Ali kada sam dobra i naivna. Dogodilo se nešto i povjerenje je izgubljeno. I sada bi htjela otkazati ugovor. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.