Lonate objavljeno: 29. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 29. ožujak 2021. (uređeno) Pozdrav, Prvo, ispričavam se ukoliko je pitanje postavljeno na krivom dijelu foruma.. Nadalje zamolio bih pomoć savijetom... Dakle u procesu sam zaposlenja putem potpora za zaposljavanje za koje je dosla obavijest o pozitivnoj ocjeni. Ono sto me zanima je slijedece: Pise i citiram: " ..iznos potpore dodijeljen za sufinanciranje zapošljavanja na osnovi 12 mjeseci iznosi IZNOS kuna... ....i drugi dio: ..plaća brutto ne moze biti niza od IZNOS..." Kada se uzme u obzir trosak doprinosa ispada da je ovaj gore iznos potpore tocno za 6 mjeseci. U razgovoru sa knjigovođom sam dosao do informacije da ovako kako pise je to za 6 mjeseci i kada po propisu se preda dokumentaciju iz koje je vidljivo da su se dužnosti poslodavca ispunjavale u tih 6 prvih mjeseci da se dobije opet toliki iznos za narednih 6 mjeseci. Da li ima netko saznanja ili iskustva oko ovoga i moze pomoci i potvrditi da je to tako? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru ili savjetu. uređeno: 29. ožujak 2021. od Lonate Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miljko odgovoreno: 29. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2021. https://www.forum.hr/showthread.php?t=639420&page=167 tu imaju sve informacije oko samozapošljavanja drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.