Benzin objavljeno: 31. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 31. ožujak 2021. Početkom 3 mjeseca počeo radit 10 dana kasnije su me prijavili i ugovor je bio na određeno do 31.3. Znaci danas je zadnji dan i to je bio probni ugovor na mjesec dana a poslje ne znam kak ide. Novi ugovor nisam dobio , a isto tako nitko nije ništa u vezi toga spominjao . Pa me zanima kako sad daljnja procedura kada bi trebao dobit novi ugovor . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 31. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2021. Ako ga niste dobili, to ne znači da ga morate ponovno dobiti. Benzin 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Benzin odgovoreno: 1. travanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. prije 6 sati , Borbena7 je napisao: Ako ga niste dobili, to ne znači da ga morate ponovno dobiti. Pretpostavljam da bi mi rekli da vise ne dolazim ako ne misle produžiti ugovor ili sam u krivu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 1. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. Ako su pravi rekli bi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 1. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. prije 2 sati , Benzin je napisao: Pretpostavljam da bi mi rekli da vise ne dolazim ako ne misle produžiti ugovor ili sam u krivu? Vama je bitno da u vrijeme rada imate ugovor o radu, tako da ste mogli i prije isteka roka tražiti informaciju, da li se radni odnos završava po proteku ugovorenog roka. prije 1 sat, sivko je napisao: Ako su pravi rekli bi. Ne bih rekla da su pravi, a ovo iz razloga jer su čovjeka prijavili tek 10 dana kasnije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 1. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. I ja potpišem ugovor nakon 10-tak dana ali staž ide od 1-og kako piše u ugovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 1. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. Prije 5 minuta, sivko je napisao: I ja potpišem ugovor nakon 10-tak dana ali staž ide od 1-og kako piše u ugovoru. Korisnik je naveo prije 16 sati , Benzin je napisao: 10 dana kasnije su me prijavili Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 1. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. Ok,a šta nije prvi radni dan onaj koji je na ugovoru? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 1. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. Tako je, ali postoji rok za prijavu na osiguranje, odnosno to je najranije 8 dana prije početka rada, a najkasnije prije samog početka rada kod poslodavca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 1. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. I to izgleda samo piše. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Benzin odgovoreno: 1. travanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. Ja sam počeo prvog a prijavljen bio tek 10 i u ugovoru je pisalo da radnik počinje s radom 10 a da ugovor traje do 31.3 zasto je tako nezz, a kolega i ja smo krenuli isti dan radi tako da i njemu išla od 10 prijava a isto do 31 bio ugovor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 1. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. A kako ćete biti plaćeni za vremensko razdoblje od 1. do 10. u mjesecu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Benzin odgovoreno: 1. travanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. (uređeno) Prije 4 minuta, Borbena7 je napisao: A kako ćete biti plaćeni za vremensko razdoblje od 1. do 10. u mjesecu? Eh to je dobro pitanje. A nadam se da će platit svejedno. Jer sam ja normalno dolazio 1-10 jedino ako su mi 10 dana računali kao neplaćenu edukaciju ? Jel sam išao s kolegom na teren 7 dana da vidim šta kako. Poslje sam krenuo 8 dan samostalno a prijava je išla od 10? Jedino ako me nije mogao prijavit jer sam ostao na 2 h prijavljen kod starog poslodavca ? Ima li to kakve veze . Znaci radio sam dostave na woltu a tamo je da si sami plaćamo prijave odnosno oni placu iz naše zarade i gledao mirovinsko piše datum odjave 9.3,a ja sam rekao njemu tek oko 10. Posto nisam znao da ću ovdje biti primljen mjesec dana kao probni rok uređeno: 1. travanj 2021. od Benzin Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 1. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. U ugovoru treba pisati, koliko će Vas platiti i za koje razdoblje, te ga ove odredbe obvezuju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Benzin odgovoreno: 1. travanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. (uređeno) Prije 3 minuta, Borbena7 je napisao: U ugovoru treba pisati, koliko će Vas platiti i za koje razdoblje, te ga ove odredbe obvezuju. Piše da radnik Ima pravo na bruto placu 4000 i nes kn uglavnom kad se pretvori u neto ispada 3500 kn i da će biti isplaćeno najkasnije do 20 za prethodni mjesec i da radnik počinje s radom 10.3.i da ugovor traje do 31.3 i dalje piše da ima pravo na 50% vise za prekovremeni kolko je u otežanim vremenskim uvjetima Itd postoci uređeno: 1. travanj 2021. od Benzin Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 1. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. Ukoliko Vam je ovaj iznos zadovoljavajuć za cjelokupno razdoblje koje ste kod tog poslodavca, onda je sve uredu. Ali ubuduće pazite koji datum se navodi kao početak rada. Benzin 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Benzin odgovoreno: 1. travanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. Prije 7 minuta, Borbena7 je napisao: Ukoliko Vam je ovaj iznos zadovoljavajuć za cjelokupno razdoblje koje ste kod tog poslodavca, onda je sve uredu. Ali ubuduće pazite koji datum se navodi kao početak rada. Iako ja očekujem malo vise jer sam imo 2 dana prekovremene radno vrijeme je do 16 a ja sam 2 puta unazad mjesec dana ostao do 22h i bio tek u 22 h gotov to je bio prošli tjedan i negdje polovica mjeseca ako se nevaram Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 1. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2021. Očekivanje Vam je opravdano, sad samo treba čekati da vidite kako poslodavac vodi evidenciju prekovremenih radnih sati i na koji način ih isplaćuje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.