Jump to content

Prijava prebivališta i boravišta


obala

Preporučene objave

Čitala sam objavu Tin008 od 2016. godine. Ja imam obrnuti problem. Nas tri sestre smo suvlasnici na nekretnini. Jedna u 4/6 idealna dijela, a nas dvije u 1/6 svaka. Ja imam u posjedu samo spremište, bez struje , vode i kanalizacije, dok ostatak kuće koriste dvije kćerke sestre koja posjeduje najveći dio. Jedna moja kćerka je podstanar sa dvoje maloljetne djece, samohrana majka, bez stalnog zaposlenja i  sestra joj ne dozvoljava da si adaptira za stanovanje. Na sudu smo već 7 godina za raskid suvlasničke zajednice. Sestra stanuje na selu u kući gdje smo suvlasnice ja i starija sestra u 1/2 dijela. Niti tamo mi neda moju polovinu, već sam morala pokrenuti tužbu na sudu koja je u tijeku. Nekretnina je na kat i svaki kat ima dvosobni stan. Moje iskustvo i samo pitanje je. Tražila sam oduzimanje prebivališta i boravišta za kćerke sestre koje su se prošle godine prijavile na dotičnu adresu i MUP mi je odgovorio da je sve regularno i da moj pristanak nije potreban. Molim Vas tko je tu lud? Za koga važe koji zakoni u RH?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, slažem se ukoliko su suvlasnički dijelovi podijeljeni, ali kod nas nisu i još smo na sudu da bi utvrdili  kome će što pripasti. Cak i mlađoj sestri koja je štićenica CZSS su uzurpirali prostor, iako je starija sestra skrbnica. Ja sam u više navrata inzistirala da Centar nešto poduzme, ali uzalud. Na selu gdje žive obje sestre, a ja sam suvlasnik u 1/2 idealnog dijela, isto starija sestra koristi sve i morala sam dignuti parnicu koja je u tijeku. Zato sam postavila pitanje kako ja i tinoo8 imamo drukčije tretiranje i tumačenje od strane MUP-a

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija