Jump to content

Građevinska dozvola pomoćna zgrada


Znatizeljni985

Preporučene objave

Pozdrav,

 

pitanje oko glavnog projekta za pomocnu zgradu.

 

Imam postojeci drveni sjenik u tlocrtnim dimenzijama 9x5m, s postojecim betonskim temeljima. Ideja je da se na postojecim temeljima izgradi betonska građevina. Sadasnja zgrada ima samo jednu etazu jer je drvena, ali je ukupna visina krova 6.1 m, tako da se ni ta visina mjera nebi mjenjala, a unutra bi bilo mjesta za napraviti deku i iznad toga nisko potkrovlje do visine 6.1 metara.

 

Sada, kontaktirao sam par arhitekata i dobio oprecne informacije po pitanju glavnog projekta i sto se po njemu moze graditi.

 

Neki mi tvrde da ne smijem uopce imati "deku" i kat na toj građevini, dakle, da omdah mora ici krov i da građevina mora biti jednoetazna.

 

Drugi mi govore da mogu napaviti deku i skladisni prostor ispod krova (ne mjenjajuci sadasnju visinu krovista), ali ne smijem imati betonske stepenice koje su fiksne i koje vode na taj gornji "kat", nego da mogu imati samo "rupu" u deki gdje bi stavio ljestve pomocu kojih bih isao na taj kat.

 

Zakon kaze 50 kvadrata, jedna etaza, pa mi je i to dodatno zbunjujuce.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija