Jump to content

Zapošljavanje u policiju


Jus

Preporučene objave

Ukratko Vam želim ispričati moju priću te ako imate neke informacije ili iskustva da podjelite samnom i pomognete mi. Kao maloljetnik sam napravio glupost i završio na županijskom sudu gdje mi je izrečena mjera dobrotvornog rada i morao sam iči na razgovore i neko odvikavanje ajmo reći. Sudenje i sve moje obaveze sam ispunio nakon dvije godine. Te moja velika želja je bila studirati na vojnoj akademiji. Prijavio sam se i prošao svu selekciju i morali smo popunjavati upitnik za sigurnosnu provjeru i donjeti uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak. Uspio sam izvaditi uvjerenje, a prilikom popunjavanja upitnika bilo je jedno pitanje (sami smo ga morali popunjavati i donjeti njima) jesu li vam izrećene pravomoćna ili nepravomoćna sudska rješenja. Ja nisam to ispunio jer eto mislio sam da ne moram pošto sam bio maloljetan i prošlo je dosta i uspio sam kao dobit ovu potvrdu da se ne vodi kazneni postupak i tako sam im predao. Oni su mene primili i počeo sam studirati te su mi nakon 3 mjeseca poštom poslali dopis da mi se raskida ugovor jer nisam naveo istinite podatke te tako sam sad izgubio godinu što se tiće studiranja i ostala prava.  Dok sam se žalio i pričao tako sa ljudima rečeno mi je da to ne bi predstavljalo problem da sam odma naveo iako ja mislim da me onda odma ne bi primili. Očekivao da će oni te provjere izvršiti i odbiti me ako im smeta te ću upisati nešto drugo. Sada izlazi natječaj za policiju i želim se prijavit, ovdje se također vrše provjere mene zanima hoću li ja ako to navedem sada upasti na policijsku akademiju ukoliko naravno zadovoljim sve ostale selekcijske provjere. Jer u 7 mjesecu se zaključavaju liste za odabir studijskih programa, a provjera osobne dostojnosti je tek kasnije ukoliko bih znao da će to predstavljati problem moja greška iz mladosti upisao bih fakultet, ali ako ipak ne predstavlja i problem je u tome bio što to nisam naveo u sigurnosnoj provjeri prijavio bi se na policijsku akademiju.

Malo je ovako nejasno napisano i čudna je situacija ali ako ima kakvih nejasnoća mogu ih dodatno objasniti. Jako puno bi mi značila bilo kakva informacija i puno hvala svakome tko pročita post i da mi neku informaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija