luka323 0 Objavljeno u Podijeli Objavljeno u Pozdrav Isprike unaprijed ako postoji već ova tema. Ukratko, prije godinu dana sam osuđen na liječenje od ovisnosti (čitaj: razgovori te testiranje na mokraću; na to sam odlazio redovno te sam s time dobro prošao) Opet me policajac uhvatio s 0,5 grama koje sam dobrovoljno predao te piše da je kazna sada 10 000kn + 500kn troškova. Imam još 5 radnih dana za podnositi žalbu. Kakve su šanse za smanjenjem novčane kazne s obzirom da sam nezaposlen i nedavno završio fakultet? Bonus: život s roditeljima koji su jako netolerantni prema tome te nije najugodnija situacija. Ovo je možda tema za drugi forum ali slobodno bi i oko toga došlo savjeti. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sivko 1722 objavljeno Podijeli objavljeno Pošto nemaš primanja dobit ćeš umanjenje kazne. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
luka323 0 objavljeno Autor Podijeli objavljeno to su i policajci rekli. nego, kako da budem siguran da poštar isključivo meni u ruke da poštu a ne tati kao i prvi puta? da mu kažem prije da me nazove ili kako? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1941 objavljeno Podijeli objavljeno Nikako ne možete biti sigurni, jer ovisi o dobroj volji poštara. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
luka323 0 objavljeno Autor Podijeli objavljeno i da koristim ovaj predložak ? ako dobro vidim, to je za prekršaje kojima je kazna iznad 2000 kn. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sivko 1722 objavljeno Podijeli objavljeno Nije bitno kolika je kazna nego sam obrazac pisanja. drot13 je reagirao na to 1 Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.