Jump to content

Alimentacija - kazneni postupak


ANDIJEO

Preporučene objave

Postovani zanima me dali mogu poslat sama neki dokument kaznenom sudu s obzirom da je proslo 7 mj.odkad su sa probacije javili da nema uplate za kcer za alimentaciju ali ni tih 6 mj nije ispunio na probaciji oni su obavijestili kazneni i opcinski sud ali ni a ni b od suda to inace tako dugo traje ????katastrofa ugl.ovrhu sam mu stavila radi pravomocne obje presude radi isplate duga u cjelosti ali mi kazu na Fini dok se njegova 1 zena nenamiri ja cekam u redu dakle djete ima 14 do 18 mogu zaboravit.Molim pomoc sto ucinit?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 3 sati , G-man je napisao:

Radi li se ovdje o uvjetnoj osudi u sklopu koje je određen tzv. dvostruki uvjet vezan za plaćanje zaostalih iznosa uzdržavanja?

Radi se o ovjetnoj osudi po kojoj nije ispostovao probacijski centar 6 mj.nije placao oni su sud obavijestili u 10 mj.ali sa suda nista nije mi jasno kako to funkcionira ja i djete cekamo pa kad docekamo ili mislim sudovi su obavjesteni prije 6 mj o krsenju uvjetne kazne za koju ima propisan rok da isplati vise od pola duga ili cjeli dug ali nista 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, G-man je napisao:

Obratite se zamjeniku DO koji je vodio predmet protiv oca vašeg djeteta i zatražite da se pokrene postupak opoziva uvjetne osude. To možete učiniti i samostalno, ali smatram da će biti bolja opcija da to učini DORH.

Malo objasnit kome tocno na kaznenom sudu moram to pokrenuti gospodi koja mi je pokrenula to ili 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • drot13 je promijenio naziv u Alimentacija - kazneni postupak

Najbolje otići do Općinskog državnog odvjetništva te zatražiti prijam kod zamjenika koji je optužio oca vašeg djeteta radi KD povrede dužnosti uzdržavanja.

Ukoliko biste išla samostalno, onda je potrebno Općinskom sudu koji je vodio postupak vezano uz KD povrede dužnosti uzdržavanja podnijeti prijedlog za opoziv uvjetne osude.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija