Jump to content

Raskid ugovora sa T com


yaqyaq

Preporučene objave

Produžio ugovor prije 60 -tak dana preko neta max 3 ali sad kao dobijem optiku za istu cijenu.I stvarno prije 40-tak dana sproveli kablove po ulici i do moje kuće.Pitam ja kad budete spojili do rutera oni kažu nismo mo za to ,to rješava neka druga ekipa
Rzgovorom preko agenta na netu ništa ne mogu saznati ,samo da bude uskoro
I onda jučer zove me agent prodaje iz A1 i kaže da li želim preči kod njih na optiku jer ta instrafraktura tj. optika koja je provedena kroz moju ulicu je njihova(provjerio na Hakomu i kod njih i stvarno istina)
Zovem danas T cum i pitam za optiku gdje je zapelo a agent preko chata kaže da mi je zahtjev otkazan jer nema kapaciteta za optiku na mojoj lokaciji

Također sam otišao u T centar i tasmo mi kaže da nemam ugovornu obvezu tj. da je istekla

Znači niti me ne obavijeste da mi je zahtjev za optiku otkazan i još lažu prilikom sklapanja ugovora da mi je dostupna optika( valjda nisu dobili koncesiju)

Pisao sam prigovor da mi pošalju pismeno da mi je ugovor otkazan (mada mi i aplikacija i ova sa chata govore da nemam ugovornu obvezu)

Šta mislite ako pređem na A1 da li mogu imati problema sa T comom oko ugovora koji je potpisan mada nisu realizirali dogovoreno? 



hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Oprezno s prelaskom na drugog operatera. Moraš biti potpuno siguran da si u pravu. Ugovor kakav god bio moraš raskinuti. Prvo moraš pisanim putem uložiti prigovor. Ako prigovor odbace, upućuju te na povjerenstvo za pritužbe. Ako te isto odbije, upućuju te na drugostupanjsko povjerenstvo. Ako te i oni odbiju, možeš se žaliti HAKOM-u koji donosi konačno rješenje. U mojem slučaju raskid ugovora je trajao 6 mjeseci iako sam bio u pravu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija