tonka1212 objavljeno: 12. travanj 2021. objavljeno: 12. travanj 2021. Poštovani, Htjela bih napraviti ogradu oko kuće. Nedavno je bio geodeta i izveo je iskolčenje međe da utvrdim gdje ću stavljati ogradu. Izmjerio je da nam međa počinje odma uz rub nogostupa. Geodeta je rekao da je praksa da se ograda obično radi odma na crti gdje je međa. Zanima me mogu li ja napraviti ogradu uz nogostup ili ipak moram ostaviti nešto mjesta i koliko? Hvala. Citiraj
prof odgovoreno: 12. travanj 2021. odgovoreno: 12. travanj 2021. Poštovana tonka, kakva je praksa u vašem kraju, gradu, selu i što su drugi napravili na susjednim parcelama ? Citiraj
tonka1212 odgovoreno: 12. travanj 2021. Autor odgovoreno: 12. travanj 2021. Pitala sam u gradskoj upravi oni ne znaju kako to kod nas ide, ali susjedi oko nas su stavljali ograde bas na svoje mede. Zanima me jel moram odmicati ogradu od nogostupa posto tamo prolazi rasvjeta i kanalizacija. Jer nam je meda tik uz nogostup pa ako stavimo ogradu da ne ispadne da ometamo gradski dio ili nesto tako. Citiraj
prof odgovoreno: 12. travanj 2021. odgovoreno: 12. travanj 2021. Poštovana tonka, napravite ogradni zid unutar svoje parcele, kako su napravili i vaši prvi susjedi i ništa se ne brinite. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.