mnd88 objavljeno: 16. travanj 2021. Dijeli objavljeno: 16. travanj 2021. Dobar dan, prije nekoliko dana predan mi je otkaz ugovora o radu zbog skrivljenog ponašanja radnika. Za otkaz po mojem mišljenju nije zaslužna samo jedna osoba jer se situacija desila zbog pogrešaka "više ruku" u firmi. Koja su moja prava kao radnika? Firma mi je onemogućila čak i naknadu sa burze. Hvala. LP Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2021. (uređeno) Možete li reći nešto više o samom tijeku otkaznog postupka? uređeno: 17. travanj 2021. od Borbena7 Omaška Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mnd88 odgovoreno: 17. travanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2021. Otkazni postupak je uslijedio nakon 3 pisane opomene unutar 4 godine rada u istoj firmi. Otkazni rok iznosi mjesec i pol (neiskorišteni godišnji odmor radnika). Firma mi je ovom vrstom otkaza onemogućila pravo na naknadu sa HZZ-a. Zanima me koja su moja prava kao radnika nakon 4 godine u toj firmi? Zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2021. Nemate pravo na otpremninu, ukoliko na to mislite. Namjeravate li osporavati ovaj otkaz? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Blanka74 odgovoreno: 21. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2021. Na 17. 04. 2021. at 12:20, mnd88 je napisao: Otkazni postupak je uslijedio nakon 3 pisane opomene unutar 4 godine rada u istoj firmi. Otkazni rok iznosi mjesec i pol (neiskorišteni godišnji odmor radnika). Firma mi je ovom vrstom otkaza onemogućila pravo na naknadu sa HZZ-a. Zanima me koja su moja prava kao radnika nakon 4 godine u toj firmi? Zahvaljujem. mnd88 šta reći...Ja 8 godina u firmi,kolega i nadređena mi namjestili otkaz bez usmene i pisane opomene ikakve da sam imala u tih 8 godina dali mi izvanredan otkaz uvjetovan skrivljenim ponašanjem radnika.Podnesite zahtjev za zaštitu prava radnika u roku od 15 dana od otkaza,ukoliko vam poslodavac ne odgovori ili se ne očituje podnesite tužbu nadležnom sudu..Sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.