Jump to content

Tipfeler u pisanju dokumenata za ostavinsku raspravu


Kristina1995

Preporučene objave

Poštovani,

Vec dugo se borimo s papirima za ostavinsku raspravu od bakinog brata sta je zivio u Australiji te pred kraj smrti živio i u Hrvatskoj. Kako je tu umro,tu se vodi rasprava. Iza sebe je ostavio određenu količinu novca,te se sada to raspoređuje po clanovima obitelji  tj njegovoj jedinoj zivoj sestri( mojoj baki) ,te djeci od ostalih brace i sestara koji su preminuli. Kako je jedan od bakine brace imao puno djece u Australiji,oni su svi morali ostaviti u bakinu korist svoj dio( tako smo se dogovorili da se to rijesi jer oni nemogu doci u Hrvatsku). Konačno nakon godinu dana stizu papiri od njih 8,sve ovjereno kod javnog biljeznika,svi podatci tocni, osim tipfelera sta se dogodio. Za ime moje bake umjesto BERNARDA,PISE BERNADA. 

Prezime i sve ostalo je tocno,osim taj R sta nedostaje. Molim pomoc,dal ce to stvarati sad dalje probleme jer zbog korone i svih ostalih problema tesko da ce ponovno sve papire u Australiji raditi. Hvala puno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija