Jump to content

Auto osiguranje - šteta


Dabloseven

Preporučene objave

Znači prije nekih mjesec dana imao sam prometnu. Zaustavio sam se na zebri da propustim pješake i čovjek koji je vozio iza mene se iz nekog razloga nije uspio zaustaviti i udario me svojim prednjim krajem u moj zadnji kraj auta. Znači on je kriv 1/1 , nisam zvao policiju već smo popunili europsko izvješče i otišli u njegovu osiguravajuću kuću gdje je procjenitelj poslikao aute i nakon 10-ak dana mi na mail poslao izvid štete. Ja sam išao na to da mi se auto popravlja u ovlaštenom servisu i da njegovo osiguranje podmiri račun. E sad dolazimo do problema,naime osiguranje je podmirilo sve troškove popravka i djelove osim zadnjeg lonca kojeg su platili samo 70% cijene uz obrazloženje da je to potrošni materijal na autu i da preostalih 30% cijene moram podmiriti ja sam. Mene sad zanima jel moguće da ja moram plaćati lonac koji mi je njihov osiguranik oštetio i zašto za tih preostalih 30% cijene ne terete njega? 

Napominjem da je lonac na mom autu prije prometne bio u dobrom stanju i da ga nije bilo potrebno mjenjati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete prigovarati izračunu štete, ali mislim da tu nećete ništa osobito postići, jer oni računaju da ne možete dobiti novo za polovno. Ako je ta razlika minimalna, vjerojatno Vam se neće isplatiti ići u sudski postupak utvrđivati u kakvom je stanju bio Vaš auspuh, i tražiti da osiguratelj to isplati...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija