miale138 objavljeno: 26. travanj 2021. Dijeli objavljeno: 26. travanj 2021. (uređeno) Poštovanje, ne znam da li sam uopće pravu rubriku pogodila, ali zadnjih dana me muči sljedeće: Restoran koji se nalazi pored nas i već ima terasu na dva parkinga i sad je dobio navodno od općine rješenje da na trećem parkingu proširi terasu. Ti parkinzi se koriste uglavnom ljeti i plaćaju u periodu 15.6 do 15.9 a poslije toga svi mogu parkirati, jer smo gradić na primorskom dijelu, drugo, tih parkinga fali i ovako jer je poznato da se stalno rade novi apartmani, pa me zaista čudi da je uspio ishodovati dozvolu ili rješenje ili štoveć? I da li je moguća žalba i kome? Mjesto je malo i zaista ograničeno upotrebom javne površine i ako još netko odluči proširiti nešto ili pokupiti parkinge i prenamjeniti ih. Hvala vam na čitanju i vremenu, lp ekipa. Mia uređeno: 26. travanj 2021. od Borbena7 Neprimjereno izražavanje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 27. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 27. travanj 2021. Jedinica lokalne samouprave može dati parkirališna mjesta na korištenje i u druge svrhe, kao što su terase lokala. O tome izdaju rješenje, ali mislim da tu imaju pravo žalbe samo uključene stranke, što se na tebe ne odnosi. Međutim, imaš pravo to kod njih provjeriti i vidjeti kako je do toga došlo, tj. koje elemente su razmatrali u procjeni, pa pitati svog vijećnika koji su im prioriteti i eventualno prijaviti Državnom inspektoratu da vide je li sve bilo ok. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
miale138 odgovoreno: 27. travanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 27. travanj 2021. prije 5 sati , drot13 je napisao: Jedinica lokalne samouprave može dati parkirališna mjesta na korištenje i u druge svrhe, kao što su terase lokala. O tome izdaju rješenje, ali mislim da tu imaju pravo žalbe samo uključene stranke, što se na tebe ne odnosi. Međutim, imaš pravo to kod njih provjeriti i vidjeti kako je do toga došlo, tj. koje elemente su razmatrali u procjeni, pa pitati svog vijećnika koji su im prioriteti i eventualno prijaviti Državnom inspektoratu da vide je li sve bilo ok. Hvala ti puno na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.