Jump to content

Spriječen ulaz u garažu


ivan1988

Preporučene objave

Poštovani,

nedavno su postojeću glavnu cestu asfaltirali i to tako da su je podigli za cca. 30 cm. Imam garažu ukopanu u zemlju, sa ulazom do glavne ceste. Kako su cestu podigli, meni je ulaz prevelikog nagiba i ne mogu ući u garažu u koju sam parkirao prethodnih 20 godina. Na moje zamolbe i prijedloge kako to riješiti, inženjeri se zezaju i govore mi da si kupim terenac pa ću moći u garažu. Isto tako prekinuli su mi odvodnju vode iz garaže i ne žele je spojit na postojeću kanalizaciju ili drenažnu cijev. Kako su kopali, unišitli su travu i ostavili komade zemlje i kamenja i to ne žele poravnati i vratiti kako je bilo. Ako nekog zanima i može mi pomoć, mogu detaljnije opisat ili poslikat problem.

Zanima me da li se oni mogu tako ponašat i da li su zakonski dužni meni osigurat ulaz u garažu, odvodnju vode i poravnat zemlju kako bih mogao kosit travu? Razmišljam o tužbi, pa zato pitam da ne bih bacio novce i sud izgubio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija