Dario.01091999 objavljeno: 28. travanj 2021. objavljeno: 28. travanj 2021. Moja baka je izgubila sina u prometnoj nesreći 2006g. Oštetu su dobili svi. baka, djed, 5sinova i dvije Kćeri. Kad je djed umro 2008g baka nije mogla ostati u toj kući gdje smo živjeli zbog sina Tomislava, radili su nam svakakve gluposti 2010g baka je kupila kuću. Novac su dali. Baka, Djed, Đuro, i moja mama. Prepisala je na sina Miroslava, koi je radio kod drugih ljudi. sa uvjetom da brine o mojoj mami, bratu Đuri i meni. Jer smo preko CZSS. Miroslav novac koi je dobio od Oštete za Brata dao je Bratu Tomislavu Novac koi smo dobivali od CZSS kupovali smo Hranu za životinje. jer je bakin sin na kojeg je prepisala kuću, Alkoholičar 2018g baka se razboljela. Životinje je ostavila Miroslavu. Nije vodio brigu pa su zivotinje znale da uginu. 2019baka je završila u staračkom domu. 2019g su nastali problemi, Miroslav Krenio je radit kod drugih ljudi za Alkohol, kada je znao doči od ljudi letio se tuči,vikati. 17.03.2021g je udario i bacio moju mamu koja je radila u štali gdje su životinje, dobio je zabranu prilaska na 5metara I sada nas tijera iz Kuće van na ulicu. Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 29. travanj 2021. odgovoreno: 29. travanj 2021. Vlasnik kuće je Miroslav? Temeljem kakvog pravnog posla je postao vlasnik te kuće? Tko plaća starački dom za baku? Citiraj
Dario.01091999 odgovoreno: 29. travanj 2021. Autor odgovoreno: 29. travanj 2021. Vlasnik kuće je Miroslav. Na ugovoru je nevedeno da je kuća darivana Miroslavu, Od strane prodavatelja, A zemljište je kupljeno. Centar za Socijalnu skrb plaća Dom za Baku. Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 29. travanj 2021. odgovoreno: 29. travanj 2021. prije 25 minuta, Dario.01091999 je napisao: Na ugovoru je nevedeno da je kuća darivana Miroslavu, Od strane prodavatelja, A zemljište je kupljeno. Ne može biti darovana i kupljena? Citiraj
Dario.01091999 odgovoreno: 29. travanj 2021. Autor odgovoreno: 29. travanj 2021. Baka je kupila kuću sa zemljištem oko kuće. U ugovoru je nevedeno da je kuća darivana Dali je kupoprodajni ugovor važeći Ako je navedeno u ugovoru da je kuca darivana Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.