GVF objavljeno: 7. svibanj 2021. objavljeno: 7. svibanj 2021. Poštovani, situacija je takva da je nekretnina kupljena, upisani smo u zemljišne knjige kao vlasnici (tj banka) i ugovorom je utvrđen rok za iseljenje priješnjem vlasniku. Zanima me mogu li ja kao faktični vlasnik započeti s radovima u kući i prije iseljenja? Naime, dogovoreno je s prijašnjim vlasnikom da slobodno možemo, jedva smo našli majstore i sad nam taj vlasnik kaže da ne može, s tim da bi radovi započeli samo dan ranije od planiranog iseljenja. Hvala na odgovorima! Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 7. svibanj 2021. odgovoreno: 7. svibanj 2021. Ako je ugovorom uređeno da on može do određenog datuma koristiti nekretninu, tada imate obvezu poštovati takvu ugovornu obvezu. Citiraj
GVF odgovoreno: 7. svibanj 2021. Autor odgovoreno: 7. svibanj 2021. Znači nema veze ako sam upisana kao vlasnik, nemam još pravo koristiti svoju kuću? 🤔 Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 7. svibanj 2021. odgovoreno: 7. svibanj 2021. Ne, imate važeći ugovor koji Vas obvezuje. Citiraj
GVF odgovoreno: 7. svibanj 2021. Autor odgovoreno: 7. svibanj 2021. U redu, hvala na info! Borbena7 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.