galisu objavljeno: 11. svibanj 2021. Dijeli objavljeno: 11. svibanj 2021. Pozdrav, trebam savjet. Dobio sam opomenu pred otkaz zato sto sam unutar razdoblja u kojem sam bio upucen na rad na drugoj lokaciji (postoji putni nalog) na jedan dan otisao s te lokacije i vratio se u Zagreb na glavno radno mjesto na poslovni sastanak vijeca ciji sam sluzbeni clan. To putovanje nije bilo neophodno ali sam zelio doci na sastanak i sam sam platio troskove puta. Nadredjeni na drugoj lokaciji su mi usmeno dozvolili da jedan dan izostanem s posla, pismeno nisam trazio. I sad sam na glavnom radnom mjestu dobio opomenu pred otkaz zbog *nepropisnog* udaljavanja s drugog radnog mjesta bez da sam ranije formalno obavijestio centralu. Ima li to nekog smisla? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 14. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 14. svibanj 2021. A kako to inače izgleda kada idete na sastanke Vijeća, odnosno koga obaviještavate i kakvu suglasnost dobijete (usmenu ili pismenu)? Ima li u Pravilniku o radu definirano, što bi bilo propisno ili dozvoljeno udaljavanje s radnog mjesta? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.