Analitichar objavljeno: 13. svibanj 2021. objavljeno: 13. svibanj 2021. Poštovani, Je li prijedlog za ovrhu važeći ukoliko od dospijeća plaćanja pa sve do primitka prijedloga za ovrhu nisam zaprimio niti jednu opomenu za plaćanje? Kako ide u tom slučaju kad stigne "nevažeći" prijedlog za ovrhu? Da napomenem, radi se o d.o.o. društvu i već mi je prošlo dospijeće, ali nisam zaprimio niti jednu telefonsku, pismenu ili email opomenu, a poslali su mi prijedlog za ovrhu. ZAHVALJUJEM SE UNAPRIJED! Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 14. svibanj 2021. odgovoreno: 14. svibanj 2021. prije 14 sati , Analitichar je napisao: Je li prijedlog za ovrhu važeći ukoliko od dospijeća plaćanja pa sve do primitka prijedloga za ovrhu nisam zaprimio niti jednu opomenu za plaćanje? Da. prije 14 sati , Analitichar je napisao: Kako ide u tom slučaju kad stigne "nevažeći" prijedlog za ovrhu? Javni bilježnik spis šalje nadležnom Općinskom sudu, a koji temeljem čl. 109. Zakona o parničnom postupku poziva ovrhovoditelja da ispravi ili dopuni ovršni prijedlog. Kada prijedlog bude valjan, spis se ponovno dostavlja javnom bilježniku na provedbu ovršnog postupka. prije 14 sati , Analitichar je napisao: Da napomenem, radi se o d.o.o. društvu i već mi je prošlo dospijeće, ali nisam zaprimio niti jednu telefonsku, pismenu ili email opomenu, a poslali su mi prijedlog za ovrhu. I sa ovim su prekinuli zastarni rok. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.