Jump to content

Kupnja kuće uz otkup


???

Preporučene objave

Pozdrav,zanima me sljedeće.Imam ovrhu od 30 000 kn(teleoperateri).Niti jednu nekretninu.Zanima me da li imam pravo uzeti kuću na otkup(pitam zbog ovrhe).Budući da ne mogu zbog ovrhe trenutno dići kredit.A ako ću već plačati podstanarstvo da barem znam za što dajem...Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moj plan je u sljedece 3,4 godine maknuti skroz ovrhu.Jednu sam vec skinula i kada dodje vrijeme otkupa ,dici kredit i kupiti kucu.Za to vrijeme placati dogovorenu cifru tj otkup.Ali me zanima da li je to izvedivo buduci da sad trenutno imam ovrhu dal mogu uopce mogu razmisljati o toj opciji ili cu morati placati podstanarstvo i bacati novce u vjetar sljedece 4 godine pa tek onda uzeti kredit i kupiti kucu?

prije 6 minuta, Borbena7 je napisao:

Da bi Vam mogla odgovoriti, da li zbog tih dugova ova nekretnina može biti podobna za provedbu ovrhe na nekretnini, odnosno da li može biti prodana na dražbi radi namirenja duga. 

Cak sam krivo i rekla.Dug mi je trenutno 15 000 kn od toga glavnica je 9 500 ali mi treba sjesti jos 10 000.To jos nije doslo na naplatu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija