Arabesca objavljeno: 17. svibanj 2021. Dijeli objavljeno: 17. svibanj 2021. Poštovani, Bio sam zaposlen u jednoj velikoj tvrtki cca 15mj. sa ugovorom za stalni radni odnos od samog početka rada u toj firmi.Dao sam otkaz otišao u drugu firmu cca 18mj. pa u treču cca 23mj. Vratio sam se u onu prvu, dali su mi ugovor na određenokoji mi produžuju več 17mj svaka dva do tri mjeseca. Zanima me da li je istina, kao što sam čuo da se zbraja staž u istoj firmi te da se mogu uskoro nadati ugovoru za stalno ili ipak ne? Da li tu postoje kakvi uvjeti,mala slova itd...?! Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 17. svibanj 2021. O kakvim se radnim mjestima radi i da li ste bili zamjena za nekoga radnika ili su ugovori bili zbog privremenog povećanog obujma posla ili? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Arabesca odgovoreno: 17. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 17. svibanj 2021. (uređeno) prije 27 minuta, Borbena7 je napisao: O kakvim se radnim mjestima radi i da li ste bili zamjena za nekoga radnika ili su ugovori bili zbog privremenog povećanog obujma posla ili? Radno mjesto trgovac i prvi put i sad. Kada je Agrokor preuzeo Mercator svi smo dobili ugovore za stalno, nakon prekida imam na određeno zbog povećanog obujma posla... uređeno: 17. svibanj 2021. od Arabesca Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 18. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 18. svibanj 2021. prije 19 sati , Arabesca je napisao: Zanima me da li je istina, kao što sam čuo da se zbraja staž u istoj firmi te da se mogu uskoro nadati ugovoru za stalno ili ipak ne? Ovo neće biti Vaš slučaj, jer se radi o ugovorima koji su sklopljeni radi povećanog obujma posla, a sve sukladno čl. 12. st. 3. Zakona o radu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.