Tnt66 objavljeno: 17. svibanj 2021. objavljeno: 17. svibanj 2021. Postovani! Zarucnik je dobio 11 mj. Zatvorske kazne. Imali amo odgodu 6 mj zbog prvog djeteta. U pitanju je bio sverc sa migrantima. Sada sam trudna i sama sam sa djetetm. Da li moze on dobiti par dana slobodno dok sam ja u rodilistu jer nase dijete nema sa kim biti? Dijete i ja smo sami ostali. I da li se moze traziti smanjenje kazne( ima 11mj +2 god uvijetne) radi novih uvjeta vani? Razg smo sa odvjetnikom on kaze da misli da ce sud odbiti taj zahtjev. Ja bih ipak probala jer ne znam kako cu sama sa dvoje djece( razlika je godinu dana). Hvala na odgovoru! Citiraj
frenki zg odgovoreno: 1. lipanj 2021. odgovoreno: 1. lipanj 2021. Sve što ste nabrojali - više se ne uzima u obzir. Vezano uz djecu - ako ne nađe te ispomoč - obratite se Centru za socijalnu skrb - nači če se riješenje. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.