Sua ral objavljeno: 21. svibanj 2021. Dijeli objavljeno: 21. svibanj 2021. Pozzz kolega, evo🙂 iz Kolektivnog ugovora turizam ČL 28 2) Za izvršeni rad kod poslodavca radnika ima pravo na osnovnu plaću radnog mjesta na kojem radi i kada se za to ostvare uvjeti na sljedeće dodatke: - dodatak na plaću za radni staž čl31 ) Osnovna plaća radnika povećava se za svaku navršenu godinu radnog staža za 0,5 %. (2) Pravo na povećanje osnovne plaće prema stavku 1. ovog članka pripada radniku za ukupni radni staž. Pitanje je npr imam 10 godina staža raznog...i zaposlila sam se u turizmu, da li mi je poslodavac dužan obračunavati moj minuli rad kao dodatak na plaću . Mislim da jest, po ovim člancima iz Kolektivnog turizam. Što vi kažete? LP I Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 21. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 21. svibanj 2021. Vjerujem da mislite na Kolektivni ugovor ugostiteljstva, ako je tako, onda Vam je tumačenje ispravno, odnosno osnovna plaća radnika povećava se za svaku navršenu godinu ukupnog radnog staža za 0,5 %. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sua ral odgovoreno: 21. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 21. svibanj 2021. Hvala, da mislila sam na kolekt.ugost... Ugodan vikend, LP Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.