Jump to content

Testament


Nela122

Preporučene objave

Pitam za neku drugu  osobu. Covjek je imao djecu koja nisu htjela nikad cuti za njega. Razveo se od zene i toj djeci i zeni prepisao kucu u jednom gradu. U medjuvremenu napravio drugu u kucu sebi. razbolio se i komsinica ga je pazila oko 18godina. Kada je umro  ispostavilo sr da je napisao testament u kojem sve ostavlja toj ženi sto ga  je pazila do smrti. Tacije tu kucu sto je napravio za sebe. 
E sad ta djeca su tuzila tu zenu, kao da je on nepismen napisao testament. Medjutim ona je nasla njegovu diplomu iz srednje skole s cime to osporava, potpis je išao  na vještačenje i potvrdjeno je da je njegov,ona ima svjedoke da ga  je do smrti dosluzila i na to sve ta djeca se   nisu pojavila ni na jednom rocistu. 25.avgusta je zadnje rociste. Zanima me vase misljenje da li tu nece biti problema i ta zena ce dobiti tu kucu? Ja iskreno mislim da je to vec tako rijeseno ako je on sve prepisao dobrovoljno na  nju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija