JolandaJolanda objavljeno: 28. svibanj 2021. Dijeli objavljeno: 28. svibanj 2021. Pravnici, trebam pomoć. Jedini član uprave je podnio neopozivu ostavku i ostavio društvo. Tražili smo od Trgovačkog suda da postavi privremenog upravitelja. Zanima me, može li dotični, bivši član uprave snosit posljedice jer je ostavio društvo bez da je imenovao nekog i time onemogućio rad društva u ispunjavanju obveza? Zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miljko odgovoreno: 28. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 28. svibanj 2021. Koliko ja znam direktor ne može imenovati nikoga da ga naslijedi jer to mogu samo vlasnici poduzeća ili sud drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
frenki zg odgovoreno: 29. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 29. svibanj 2021. (uređeno) Na 28. 05. 2021. at 10:22, JolandaJolanda je napisao: nekog i time onemogućio rad društva u ispunjavanju obveza? Poštovani- Daj te više podataka -što više podataka, kvalitetniji odgovor. Koja vrsta društva je u pitanju ? Koliko je imalo a, koliko sad ima osnivača ? Koliko je svaki pojedinačno imao udjela-? Osobu koja zastupa firmu postavlja vlasnik / ili suvlasnici društva. Navedena osoba može bi ti i zaposlenik - koji nema udjela u firmi. ako je u pitanju - Jdoo istu može zastupati samo jedna osoba / za razliku od Doo ------------------- Nije ovdje riječ o DD -u, pa da skupština izabere članove uprave i predsjednika Uprave- Ovdje se drugačije radi - odgovori te na pitanja. Poz uređeno: 30. svibanj 2021. od frenki zg ispravak Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.