IvanaGoran objavljeno: 29. svibanj 2021. Dijeli objavljeno: 29. svibanj 2021. Zanima me pošto je j.d.o.o. završilo u stečaju radi nastale situacije davanja su stizala na naplatu , a prihoda nije bilo i jedno vrijeme smo bili zatvoreni radi odredbe stožera da se ne može obavljati djelatnost. S obzirom da se situacija počela odvijati da posla ima zanima me da li se može preuzeti d.o.o., ili otvoriti novi s obzirom da je dug prema poreznoj, a tvrtka je završila u stečaju. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
frenki zg odgovoreno: 29. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 29. svibanj 2021. (uređeno) Na 29. 05. 2021. at 8:11, IvanaGoran je napisao: Zanima me pošto je j.d.o.o. završilo u stečaju radi nastale situacije davanja su stizala na naplatu , a prihoda nije bilo i jedno vrijeme smo bili zatvoreni radi odredbe stožera da se ne može obavljati djelatnost. S obzirom da se situacija počela odvijati da posla ima zanima me da li se može preuzeti d.o.o., ili otvoriti novi s obzirom da je dug prema poreznoj, a tvrtka je završila u stečaju. Hvala. da li se može preuzeti d.o.o., ili otvoriti novi s obzirom da je dug prema poreznoj, a tvrtka je završila u stečaju. Hvala. Postoji mogućnost. Ostavi te e. mail u moj pretinac privatne pošte. Poz. uređeno: 30. svibanj 2021. od frenki zg dopuna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.