Jump to content

zahtjev za ponovni obračun mirovine

bori

Preporučene objave

poštovani, molim savjet i smjernice kako zatražiti, odnosno napisati zahtjev prema hzmo za ponovni obračun mirovine

naime, od 2013 godine bila sam u sudskom sporu  sa poslodavcem radi ne zakonitosti izvanrednog otkaza o radu. 2.stupanjska presuda donijeta je u moju korist 24.7.2019. u međuvremenu sam otišla u prijevremeni starosnu mirovinu s 31.12.2015. prema presudi poslodavac mi je isplatio odštetu u visini 10 plaća,ta isplata je izvršena 30.10.2019. molim da li temeljem te presude i isplate od 10 prosječnih mjesečnih plaća mogu zatražiti (kako naslovi ti taj zahtjev) da mi hzmo ponovo obračuna iznos mirovine u koju bi bila uračunata i ta uplata po sudskoj presudi.

isto tako prilikom prvog rješenja o mirovini hzmo mi nije u obračun mirovine  uračunao i vrijednosne bodove prema čl. 81.st.10 zomo

Zahvaljujem na odgovoru i pomoći i trebam li vam poslati taj obračun i presudu i rješenje o mirovoni

Lp bori

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija