bori objavljeno: 7. lipanj 2021. Dijeli objavljeno: 7. lipanj 2021. poštovani, molim savjet i smjernice kako zatražiti, odnosno napisati zahtjev prema hzmo za ponovni obračun mirovine naime, od 2013 godine bila sam u sudskom sporu sa poslodavcem radi ne zakonitosti izvanrednog otkaza o radu. 2.stupanjska presuda donijeta je u moju korist 24.7.2019. u međuvremenu sam otišla u prijevremeni starosnu mirovinu s 31.12.2015. prema presudi poslodavac mi je isplatio odštetu u visini 10 plaća,ta isplata je izvršena 30.10.2019. molim da li temeljem te presude i isplate od 10 prosječnih mjesečnih plaća mogu zatražiti (kako naslovi ti taj zahtjev) da mi hzmo ponovo obračuna iznos mirovine u koju bi bila uračunata i ta uplata po sudskoj presudi. isto tako prilikom prvog rješenja o mirovini hzmo mi nije u obračun mirovine uračunao i vrijednosne bodove prema čl. 81.st.10 zomo Zahvaljujem na odgovoru i pomoći i trebam li vam poslati taj obračun i presudu i rješenje o mirovoni Lp bori Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.