Jump to content

Potrošak vode


Bulo

Preporučene objave

Postovani,

živim u stambenoj zgradi koja ima zajedničko mjerilo i voda se naplaćuje prema broju članova domačinstva, što je i u redu.  Preko ljeta ja i veliki dio stanara idemo u vikendice po četiri i pet mjeseci tako da vodu u zgradi ne trošimo. Međutim naš predstavnik stanara nama kad šalje popis potroška vode obaveno piše jednog člana i na puste primjedbe i apele ne posustaje. Napominjem kao primjer da je prethodni predstavik  stanara slao vodovodu na obračun nula članova i mi smo plačali samo paušal. Zanima me što nam je činiti i dali bi imalo koristi pokretiti parnicu protiv njega.

Zahvaljujem na odgovoru

S poštovanjem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da li ste od pravne službe upravitelja zatražili da pojasni predstavniku stanara način prijave članova po kućanstvu za obračun potrošnje vode? I da li Vas tih mjeseci nema uopće ili Vas ima npr. na tjedan dana, pa opet nema i slično? I da li ste pokušali sami otići kod davatelja usluge i prijaviti da kod Vas od tog mjeseca do tog mjeseca u kućanstvu neće biti niti jedan član?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tražite od upravitelja da razgovara sa predstavnikom stanara, a po potrebi se na ovu temu može održati i sastanak stanara. Ovo navodim, jer mi je iz prakse poznat slučaj gdje su suvlasnici zajedno odlučili (skupili su potpise) da se kod stanova u kojima nitko ne boravi uvijek piše taj jedan član i to je tako funkcioniralo godinama. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija