Jump to content

bolovanje i porodiljna naknada


anonimno

Preporučene objave

Molim vas za pomoć....

Imam ugovor na neodređeno, radim već 4 godine u komadu (mijenjala sam jednom poslodavca ali nemam niti jednog dana prekida staža). Međutim bila sam na bolovanju od 1.03.-30.09.2006. zbog svojih zdravstvenih problema. Na posao sam se vratila 01.10. Sad sam trudna 6 tjedana i vjerovatno ću morati na čuvanje trudnoće. Trenutno (nakon bolovanja) imam 3 isplaćene plaće a 01.02. ću imati 4 isplaćene plaće. Sad me zanima kolikim novcima se mogu nadati dok sam na komplikacijama, a kolikim na porodiljnom?

 

Hvala!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Ja imam problem oko bolovanja a svako priča svoje ovi u HZZO-u pricaju jedno u nekom Regos-u ili tako nešto, pričaju drugo tako da više ne znam da li i na što imam pravo. Ja sam bila obrtnik sto mi nije baš pošlo za rukom i ostalo mi je neplačenih doprinosa u 9 mj sam počela raditi u jednoj firmi i oni su me prijavili od 01.11.06 i ja sam se tada odjavila s obrta međutm prvo mi se razbolilo jedno djete pa je drugo islo na operaciju pa je ispalo da sam ja bila na bolovanju zbog djece od 6.11.06 do 30.12.06 u međuvremenu sam saznala da sam trudna i od 02.01.07 sam na komplikacijama. Da li ja sad imam pravo na komplikacije i na koji iznos (staža imam dosta) jer sam kao obrtnik bila prijavljena na 2800 a sad u firmi sam prijavljena na 4000 ali nemam niti jednu isplačenu plaču nego samo bolovanje. I koliki bi mi trebao biti porodiljni? :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija