Crazy Medicine objavljeno: 11. lipanj 2021. Dijeli objavljeno: 11. lipanj 2021. (uređeno) Na otkaznom sam roku u javnoj bolnici koji mi traje 2,2 mjeseca (ugovor na neodređeno, ja sam dala otkaz), ali zadnjih par tjedana mi je baš jako loše i jedva idem na posao. Zanima me je li mogu na otkaznom roku ići na bolovanje te kako onda ide s otkaznim rokom, to jest je li miruje ili ide ili nešto treće? Mnogo hvala! uređeno: 11. lipanj 2021. od Doktorica76 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. lipanj 2021. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2021. Naravno da smijete ići na bolovanje. S tim da otkazni rok ne teče za ovo vrijeme privremene nesposobnosti za rad. Ukoliko bi ovo Vaše bolovanje bilo duže, tada bi Vam radni odnos prestao, ali najkasnije istekom šest mjeseci i to računajući od dana uručenja odluke o otkazu ugovora o radu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.