Jump to content

Ovrha na pokretninama


Fiola

Preporučene objave

Moje dugovanje je prosljedeno odvjetnickom drustvu, sud je izisao na teren tj. na moju bivsu adresu zbog pljenidbe. Ja se po kreditu jos vodim na toj adresi ali zivim u inozemstvu. Dug po kreditu vidljiv je na fini. Kontaktirala sam banku, rekli su da mogu s njima dogovoriti daljnje placanje kredita, napravit ce obustavu ovrhe na 3mj.Sad me zanima ako placam dug banki sto je sa finom? U banci su mi rekli da fina nema veze sa kreditom vec banka. Dali cu ja sklopiti neki novi ugovor sa bankom? Ako oni to zele dali je to u redu? U fini imam jedan dug koji sad odplacujem a po redoslijedu placanja banka je druga, tako da sa strane fine banka mora cekati redoslijed placanja. I moze li sud izvrsiti zapljenu sredstava ako na toj adresi sam prijavljena a ne zivim na njoj i sve pripada roditeljima. Nista nije na moje ime, hvala

uređeno: od Borbena7
Naslov
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Ovrha na pokretninama
prije 6 minuta, Fiola je napisao:

Moje dugovanje je prosljedeno odvjetnickom drustvu, sud je izisao na teren tj. na moju bivsu adresu zbog pljenidbe. Ja se po kreditu jos vodim na toj adresi ali zivim u inozemstvu

Što su im roditelji rekli? Zašto se ne odjavite?

prije 7 minuta, Fiola je napisao:

napravit ce obustavu ovrhe na 3mj.

Obustava neće biti već zastoj po čl. 186. g. Zakona o parničnom postupku.

prije 9 minuta, Fiola je napisao:

Sad me zanima ako placam dug banki sto je sa finom? U banci su mi rekli da fina nema veze sa kreditom vec banka

Ništa, jer čekaju u redu. Naplatu na FINA-u šalje banka.

prije 10 minuta, Fiola je napisao:

Dali cu ja sklopiti neki novi ugovor sa bankom? Ako oni to zele dali je to u redu?

Ovisi što Vam točno ponude.

prije 10 minuta, Fiola je napisao:

moze li sud izvrsiti zapljenu sredstava ako na toj adresi sam prijavljena a ne zivim na njoj i sve pripada roditeljima. Nista nije na moje ime

Da.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nazalost kredit sam digla na svoje ime roditeljima ja vise ne zivim tu adresu imam vani a ovo mi je boravisna adresa, odjavit cu se, sad imam problema zbog njihovog neplacanja. Plave koverte su dolazile doma nitko me nije obavijestio,ako odjavim tu adresu a stalnu imam u austriji sto se događa zatim s mojim dugom, roditeljima su rekli da ne mogu u hr ako sam duzna jer je sud  izisao na teren za zapljenu. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 7 minuta, Fiola je napisao:

ako odjavim tu adresu a stalnu imam u austriji sto se događa zatim s mojim dugom, roditeljima su rekli da ne mogu u hr ako sam duzna jer je sud  izisao na teren za zapljenu. 

Ako se odjavite sa adrese i ako pri uredovanju sudskog ovršitelja roditelji kažu da tu ne živite i da ste na adresi nepoznati, te da ne dozvoljavaju ulazak sudskog ovršitelja u kuću, ovrha će se obustaviti na pokretninama, jer je nemoguća.

Bez obzira na Vaš dug uvijek možete doći u RH i posve se slobodno kretati, bez ikakvog straha, jer se dug naplaćuje u ovršnom postupku, a ne nikakvim zatvorom i sličnim pričama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija