Jump to content

MZO stipendija prema imovinskom cenzusu


MatanŠkijo

Preporučene objave

Pozdrav. U akademskoj godini 2019./2020. sam bio redovan student na EFZG-u, smjer integrirani preddiplomski i diplomski smjer poslovna ekonomija. U toj akademskoj godini sam ostvario pravo na stipendiju MZO za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa. Svoje obaveze sam uredno izvršavao do kraja akademske godine. U toku godine ostvario sam 24 ECTS-a. Zbog osobnih razloga nisam uspio prebaciti 30 ECTS-a te sam se odlučio ispisati. 

Iduće akademske godine ponovo se vraćam na isti fakultet ali na drugi smjer (bio sam na poslovnoj ekonomiji, a sad idem najvjerojatnije na ekonomiju ili na stručnu ekonomiju, kad upadnem idem redovno). Sad zanima me imam li pravo na stipendiju u ak. godini 2021./2022. iako sam bio već bio redovan student na tom fakultetu (ostale kriterije ispunjavam i dalje). Tu se nalaze uvjeti natječaja. Trebao bih imati pravo jer to nisu isti programi što bi mi olakšalo mnogo moju financijsku situaciju, a sad nisam siguran jesam li u pravu.

Unaprijed hvala

uređeno: od MatanŠkijo
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija