Jump to content

Šetnica


Damiroquai

Preporučene objave

Postoji li igdje definicija što je točno "šetnica"? Mora li ona biti definirana u prostornom planu uređenja ili u nekom sličnom dokumentu?

Konkrentno me zanima jer su pored kuće krenuli dolazit redari (nisam provjerio vjerodostojnost njihove tvrdnje jer nisam trenutacno tamo) da moramo maknuti automobile jer se nalaze na "šetnici" kako bi ljude forsirali da parkiraju automobile na novoizgrađenom parkingu (sa naplatom) u mjestu. Tu smo parkirali (cijelo naselje) već 50 godina i ništa se nije promijenilo, običan makadam uz prometnu povrsinu (ne cestu vec prometnu povrsinu) koji nitko ne uređuje, bez klupa, bez kanti za smece, bez icega osim cvijeca koje sade i uredjuju sami vlasnici kuca. Također bez znakova zabrane parkiranja.

Dakle pitanje je, mora li negdje biti definirana prenamjena u "šetnicu" i ako da, gdje i kako. Pomogao bi neki konkretni primjer gdje je to prikazano (eg.prostorni plan ili sličan dokument).

Prilog: prostorni plan uređenja, radi se o makadamu uz rozu liniju - presjek A-A.

Hvala!

Screenshot_2021-06-25-21-06-37-158_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg

uređeno: od Damiroquai
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija