Jump to content

Inicijalna rata


ElizabetJ

Preporučene objave

Postovani,

imam dugovanje u Eos Matrixu i kada sam ih kontaktirala da se dogovorimo kako da to rijesim dala sam prijedlog mogucnosti jednokratnog placanja na nacin da posaljem prijedlog u obliku pisma namjere upravnom odboru gdje ih molim da se umanje troskovi i kamate kako bi to mogla jednokratno otplatit. Njihov odgovor je bio da je to moguce samo na nacin da prvo uplatim inicijalnu ratu (iznos koliki ja mogu platiti) pa tek onda da mogu pisati pismo namjere. Molim da mi odgovorite sto znaci inicijalna rata i na sto me obvezuje kada uplatim. 

Zahvaljujem na odgovoru 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dug prema kartici je nastao 2015 god., datum primitka u Fini je 17.06.2016. i vodi se u Eos Matrixu. Dug po kreditu prema banci je od 2019 kada je kredit otkazan, a pokrenuta je ovrha 2020 kod javnog biljeznika te je nakon toga dug ustupljen Matrixu. U obavijestima od Matrixa su samo iznosi za platiti bez ikakvog rasclanjenja jedino sto sam u njihovoj poruci dobila iznos glavnice, ovrha i ostalih davanja prema banci i po kartici, a to cu priloziti u privitku. Veci iznos na fotografijama u privitku je banka, a manji kartica. 

Screenshot_20210705_122406_com.google.android.gm.jpg

Screenshot_20210705_122346_com.google.android.gm.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija