Dario 161 objavljeno: 2. srpanj 2021. Dijeli objavljeno: 2. srpanj 2021. Pozdrav. Imao sam prije godinu dana jednostavni stečaj potrošača na kojem mi je otpisan dug od 12000 kn. I račun mi je odblokiran. Sad me zanima neki dan sam dobio od eos matrix ponovno da moram to platit u roku 2 mjeseca. Zanima me dal mogu ponovno pokrenut taj otpis duga i što da napravim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 2. srpanj 2021. Dijeli odgovoreno: 2. srpanj 2021. Treba provjeriti, da li je ovršna isprava na temelju koje oni traže podmirenje duga, uistinu sastavni dio Rješenja o otpisu duga i da li je otpisan tim rješenjem u cijelosti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dario 161 odgovoreno: 2. srpanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 2. srpanj 2021. Da dug je otpisan u cijelosti u rješenju stečaja potrošača Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 2. srpanj 2021. Dijeli odgovoreno: 2. srpanj 2021. Pa onda ih pustite da rade što žele, a ovisno o njihovim budućim koracima Vi ćete koristiti raspoložive pravne lijekove. Jedino do tada možete pribaviti ovo rješenje i zatražiti da Vam se na sudu stavi na njega klauzula pravomoćnosti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dario 161 odgovoreno: 2. srpanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 2. srpanj 2021. Ja sam dobio samo opomenu od eos matrix da nek platim u roku dva mjeseca onda će se smanjit dug na 8000 kn ako platim do kraja 8 mjeseca. Inače prošlu godinu sam dobio riješenje o otvaranju i zatvaranju jednostavnog stečaja potrošača kojim je taj dug prema njima otpisan. A što ako od njih mi dođe ovrha ili slično? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 2. srpanj 2021. Dijeli odgovoreno: 2. srpanj 2021. prije 6 minuta, Dario 161 je napisao: A što ako od njih mi dođe ovrha ili slično? Do tada ih ignorirajte, a u slučaju ovrhe ćete se žaliti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.