Dembe123 objavljeno: 2. srpanj 2021. objavljeno: 2. srpanj 2021. Znaci ljudi ovako ide tijekom istrage bit ce potrebno provesti dokazane radnje prvog okrivljenika a u svojstvu svjedoka bice potrebno ispitati neke likove i mene ovo niisam dobio ja vec moj frend koj je treci okrivljenik tj tereti ga se za posredovanje ugl to se sad vuče od te kobne večeri u 2.mj sad mene zanima pto ce biti s pozivom jedan kolega koji isto mora doc je u inozemstvu a ja isto nisam na adresi di sam prijavljen jel moguce se neodazvat ili sta molim savjet ako netko imao slicnu sitzaciju Citiraj
sivko odgovoreno: 3. srpanj 2021. odgovoreno: 3. srpanj 2021. Moguće je i raspisivanje tjeralice pa kad koji naleti. Citiraj
Dembe123 odgovoreno: 3. srpanj 2021. Autor odgovoreno: 3. srpanj 2021. Ma daj u ovako bezazoenom slucaju a jel postoji mogucnost davanja iskaza u drugoj zupqniji tj drzavi jel ovo ce se ici kod opcinskig drzavnog odvjetnika Citiraj
sivko odgovoreno: 4. srpanj 2021. odgovoreno: 4. srpanj 2021. Daješ iskaz onome tko te pozove. drot13 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.