Jump to content

Ovrha i kamate


Gold2

Preporučene objave

Spletom okolnosti propadanja firme,ostala je potpisana zadužnica na moje ime koju je ovrhovoditelj pustio na Finu 2016. Zadužnica je bila na 50000 kn. Radim kao stalni sezonac te mi sa plaće uzimaju već 3 g 1/4 plaće ljeti,zimi ništa jer plaća HZZ. U međuvremenu sam otplatila 25000 kn ali zbog kamata dug stalno raste,te je trenutno 49000 kn😳Nemam mogućnost dodatnih uplata jer sam podstanar i jednostavno zimi ne mogu odvajati za uplate jer ne bi imala za stan. Ovo nema smisla a ne znam što učiniti da se maknem s mrtve točke. Dogovor sa ovrhovoditeljem je isključen jer je nerazumna osoba,a uostalom njemu odgovara ovako kako je jer svakako je već naplatio pola duga u kamatama i opet potrazujr gotovo isti iznos. Što mi je činiti?

uređeno: od Gold2
Kriva godina
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Smatra se da je potrošač nesposoban za plaćanje, ako najmanje 90 dana uzastopno ne može ispuniti jednu ili više dospjelih novčanih obveza u ukupnom iznosu od 30.000,00  kn. Odluka je vrlo osobna, tako da trebate dobro razmisliti. Možda otići do FINA-e i savjetovati se na ovu temu. Jer uz Vaša primanja, pitanje je koliko će ova otplata trajati. A tim više jer se prvo namiruju troškovi, kamate, pa tek onda glavnica.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija