HolyOutlaw objavljeno: 15. srpanj 2021. objavljeno: 15. srpanj 2021. Pozdrav! Prilikom parkiranja automobila, ogrebao sam prednji branik na lijevoj strani na niski zidić, a istovremeno sam malo ogrebao i desnu bočnu stranu na parkirani automobil. Prijavio sam štetu u Wieneru kod kojeg imam ugovoreno kasko osiguranje. Čovjek koji je slikao auto za prijavu štete, rekao je da to najvjerojatnije neće proći kao jedan štetni događaj jer sigurno nisam u istom trenutku ogrebao obje strane, citiram: "u istoj tisućinki", a danas sam dobio i izvid štete samo za prednji dio, ali ne i za bočni pa sam zatražio objašnjenje zašto oštećenje bočnog dijela nije priznato. Moje pitanje je - imaju li oni pravo osporavati da se radi o jednom događaju? Uzimajući u obzir prosječno vrijeme reakcije vozača od 1 sekunde čak i da je razmak između ogrebotina pola sekunde, a ne tisućinka kako je gospodin u osiguranju naveo, nije dovoljno vremena da reagiram nakon prvog oštećenja. Što je u tom slučaju s lančanim sudarima kad se sudari s prednjim i stražnjim vozilo ne događaju istovremeno? Zahvaljujem na pomoći Citiraj
drot13 odgovoreno: 16. srpanj 2021. odgovoreno: 16. srpanj 2021. Imaju pravo odbiti ako tako procijene, a ako se nećete moći dogovoriti, morat ćeš ih tužiti i nas sud dokazati svoje potraživanje. Citiraj
HolyOutlaw odgovoreno: 18. srpanj 2021. Autor odgovoreno: 18. srpanj 2021. Hvala na odgovoru! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.