Jump to content

0.4 marihuane


sadj0802

Preporučene objave

Zdravo,zanima me da li jeko ima iskustva,naime uhvatila nas je granicna policija i pronasli su 0,4gr marijane.Priveli su mene i mog druga u stanicu i tu su me posavjetovali da kazem da sam predao sam policiji dokaze.Uzeli su mi otiske prsta,slikali me i da li mi nekakA 3 PAPIRA ,NA JEDNOM PISE CLAN 239.Znaci napisali su mi da sam ucinio krivicno djelo.Inace sam vojnik pa me zanima da li ce to uticati na moj posao,nikad nisam koridtio travu ovo se desilo slucajno i u izjavi sam rekao da je ovo sve prvi put.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo je bio Neum ali rekli su mi da ce doci poziv na Sud u Capljini. Dobio sam zapisnik o vaganju i papir jedan pise  Na osnovu clana 92 sumnjicim se da sam pocinio krivicno djelo i tu sam ispotpisivao pitanja sa da i ne  i moji licni podatci asu tu i  3 papir moj iskaz a drrug moj njega su stavili kao svjedoka.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 minutu, sivko je napisao:

Ako je "teži" veća je i kazna.

U RH se ne obavještava poslodavac a za BiH ne znam.

Hvala Vam. Mene  su uhvatili u Neumu i  sad moprat  cu ici na sud u Capljinu pa ne znam da li je iko imao iskustva,hvala Vama na pomoci. Znaci u RH se ne obavjestava i ako je vojnik neko samo me to brine,a policajci sto su me ispitivali rekli su mozda uvjetna i novcana kazna od 1000 pa nadalje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 minutu, sivko je napisao:

Ako si vojnik u RH nitko nikoga neće obavijestit a i ne moraš tamo na sud.Kad otvore pelješki možeš preko njega na drugi kraj države.

Kakve su kazne ne znam.

hvalaa puno ,nisam u RH ali mislim da su isti zakoni i u BiH odprilike sto se tice svega ,citao sam zakone i u hrv,bih ,srb svi su isti nekako ,mozda cak malo stroziji u hrvatskoj,ugl hvala puno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija