Jump to content

Obiteljska kuća


Altivar

Preporučene objave

Uselio sam u kuću u koj vlasništvo dijele djed i baka. Sve je išlo po nekom usmenom dogovoru, meni je trebao smještaj, oni su imali praznu kuću i rekli su mi da se uselim. U međuvremenu su se baka i djed posvađali, ne razgovaraju i žive odvojeno (svatko od njih i dalje ima svoju nekretninu u kojoj živi).

I sad sam se našao u problemu jer djeda želi da se iselim iz te kuće u koju su me prvobitno pustili da se uselim. Baka još uvijek dozvoljava da ostanem ali djeda je ljut na cijeli svijet, ne želi da itko živi u "njegovoj" kući, prijeti se tužbom, deložacijom i kaže da će se on preseliti u tu kuću samo da ja izađem van. 

Ukoliko dođe do toga da djed pokrene sudski postupak da iseli mene van i useli sebe, ja nemam nikakve šanse bez obzira što baka tvrdi je li tako?

Nemam nikakav ugovor o stanovanju, samo prijavljeno boravište koje je isteklo. (Trebam prijaviti prebivalište ali ne znam ima li to smisla dok traje ova zavrzlama)

Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija