Sanja0102 objavljeno: 27. srpanj 2021. Dijeli objavljeno: 27. srpanj 2021. Poštovani, u obiteljskoj smo kući završili proces etažiranja. U geodetskom uredu su nam rekli da sada trebamo kod javnog bilježnika potpisati ugovor u kojem bi se definiralo tko je vlasnik stana A a tko stana B. Inače smo trenutno vlasnici ja 1/4, brat 1/4 i mama 1/2. Podjelom na stan A i B bih ja bila vlasnica stana A a gore spomenuti odnosi vlasništva bi se odnosili na stan B što bismo definirali novim ugovorom. Zanima me jesmo li dobili dobru uputu u geodetskom uredu i kako se određuje visina javnobilježničke pristojbe s obzirom na navedenu situaciju? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mutavi odgovoreno: 3. kolovoz 2021. Dijeli odgovoreno: 3. kolovoz 2021. Na 27. 07. 2021. at 19:53, Sanja0102 je napisao: Zanima me jesmo li dobili dobru uputu u geodetskom uredu Jeste, ukoliko ste ishodili Potvrdu o etažnim cijelinama. Preostaje vam ovjeriti međuvlasnički ugovor te ga predati u gruntovnicu zajedno sa prijedlog za upis prava vlasništva. Na 27. 07. 2021. at 19:53, Sanja0102 je napisao: kako se određuje visina javnobilježničke pristojbe s obzirom na navedenu situaciju? Ako imate ugovor, plaćate samo uvjeru potpisa, cca 50 kuna po potpisu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.