Jump to content

Zakon o nošenju/posjedovanju vatrenog oružja.


Digital_Nativ

Preporučene objave

Postovani,

vec se nekoliko mjeseci bavim sa streljaštvom i mislim se i dalje time baviti. Zbog želje za vlastitim oružjem kojeg mogu nositi na natjecanje i sl. mi treba dozvola i nabavna.
Jedino sto mene brine je susjedi. Medicinski i pravni dio me ne brine jer sam zdrav i nikad nisam koristio drogu niti sl, a takoder prekrsaja nemam (cak ni za parking itd). 
 

Zbog losih odnosa sa susjedima sa strane mojega tate se brinem da ce mi njihov inat i izjava “on ce nas pobit” ili sl. upropasti mogucnost bavljenja sportom. Nikada nije bilo konflikata u susjedstvo no ono klasicno nadvikivanje. (Stariji ljudi u svojim 70ima su u pitanju). Tako da trazim neki savjet ako ga netko ima, takoder mi je Gospodin u streljackom klubu rekao da se vise ne pita susjede, pa sad neznam sto je tocno? Receno mi je da i preduhitrim Policiju i kazem da neka rade pitaju kolege, bivsu itd i ostavim brojeve i objasnim da je sa susjedima los odnos i zasto. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija