Petra_MS objavljeno: 10. kolovoz 2021. Dijeli objavljeno: 10. kolovoz 2021. (uređeno) Postovani, da li ja kao radnik upucen na specijalizaciju izvan mjesta prijavljenog prebivalista, imam pravo na naknadu za odvojeni zivot, ukoliko u mjestu specijalizacije imam nekretninu za koju placam kredit (nekretnina kupljena upravo zbog dugotrajnog boravka izvan uobicajenog mjesta prebivalista) uređeno: 10. kolovoz 2021. od Petra_MS Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. kolovoz 2021. Dijeli odgovoreno: 10. kolovoz 2021. Prebivalište imate negdje drugdje, a u toj svojoj nekretnini imate prijavljeno boravište? Kolektivni ugovor kaže da naknada za odvojeni život od obitelji pripada radniku od dana početka rada izvan sjedišta poslodavca do isteka mjeseca u kojem je riješio stambeno pitanje u mjestu rada ili do isteka mjeseca u kojem izjavi da ne želi preseliti obitelj ili odbije ponuđeni stan. Da li ste dostavljali poslodavcu izjavu o rješavanju stambenog pitanja u mjestu rada, odnosno izjavu da ne želite preseliti obitelj? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Petra_MS odgovoreno: 10. kolovoz 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 10. kolovoz 2021. Do sada sam imala prebivaliste u mjestu sjedista poslodavca, ali zbog specijalizacije u trajanju od 4 godine mjenjam prebivaliste. Suprug se nece preseliti, te ce mu ostati isto prebivaliste kao i do sada. Imamo i dvogodiše dijete koje se seli sa mnom te i ono mora promijeniti prebivaliste. Do sada nisam dostavljala nikakvu potvrdu, trazili su me samo da potpisem izjavu da suprug i ja imamo razlicito prebivaliste/boraviste, ali kako se selim u vlastitu nekretninu ne znam da li to podrazumjeva da imam rijeseno stambeno piranje, iako su mi troskovi zivota daleko veci nego do sada ( cemu bi naknada trebala i sluziti) Hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.